Jump to content
Siders Romania
Siders
Romania
Siders Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

Sign in to follow this  
Perseus

Regulament Pentru Admini

Recommended Posts

I . Schimbarea hartii


1* NU aveti voie sa schimbati harta fara vot. Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
2* Aveti datoria de a va sfatui intre voi inainte de a da la vot. Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
3* Aveti datoria de a da la vot minim 2 harti. Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
4* Hartile din say /harti (ultimile 5 harti jucate) sunt excluse din vot (exceptie intre orele 3:00-12:00 noaptea). 
5* Intre orele 12:00PM - 02:00AM aveti datoria sa mentineti serverul po****t folosind orice tip de harta in functie de numarul de jucatori! Sanctiunile incep de la avertisment oficial.
6*Dupa intrarea automata a programului de noapte si pana la incetarea acestuia (2 : 00 AM - 12 : 00 PM ) adminii au obligatia sa nu modifice harta ori cvarul de timp. Sanctiunile incep de la suspend 7 zile.
7* De acum votul se va da doar în ultimele 5 minute, nu 10, nu 15, ci ultimele 5 minute. Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
8* După ora 22:00 hărţile awp sunt excluse din vot. Sanctiunile incep de la suspend 5 zile.II . Folosirea comenzilor


1* NU aveti voie sa injurati pe chat-ul public say/say_team . Incalcarea regulii se sanctioneaza incepand de la -2 grade.
2* NU aveti voie sa dati ban fara a prezenta si motivul. Se sanctioneaza incepand de la -1 grad.
3* Adminii nu au voie sa dea kick dupa ora 00 : 00 nici unui jucator / admin pe motiv de afk sau spectator. Sanctiunile incep de la -1 grad.
4* Schimbarea de nick a Persoanelor care au nume prea lung/vulgar/caractere ~@#%&*^$ se face in SUD.LALEAGANE.RO sau orice alt nume executand comanda amx_nick in consola. Sanctiunile pentru indiferenta incep de la avertisment verbal.
5* Comanda amx_blind se aplica pe un jucator intodeauna la inceputul rundei, adminul trebuie sa se uite pe el sau sa fie spectator, dar in prealabil urmariti jucatorul daca este imun sau nu la flashbang, altfel comanda este inutila si doar avertizati jucatorul ca il urmariti. In caz de reclamatie pentru blind dat incorect sanctiunile incep de la -1 grad.
6* Comenzile amx_blind + amx_slay sunt strict interzise. Sanctiunile incep de la -1 grad.
7* BanListul este voluntar, insa fiecare admin trebuie sa detina asupra lui o dovada. Sanctiunile inccep de la - 1 grad.
8* [LAGUL] Dati kick celor cu lag peste 400+, iar daca insista il banati 10 minute, nu mai mult. Sanctiunile incep de la avertisment verbal.


III . Banuri temporare


1* Pentru a da un ban temporar folositi comanda amx_banip "nume" timp motiv.
2* Se da gag celor care jignesc playerii fie adminii pe o perioada cuprinsa intre 3 si 29 de minute (maxim) in functie de ofensele sau ironiile in discutie. Daca da retry dupa gag se aplica ban intre 30 si 120 de minute la alegere. In caz de injurii grave aduse la adresa serverului , a altor jucatori ori la adresa unuia dintre admini ,injurii de familie, morti , copii si doar cele iesite din comun foarte vulgare si injositoare se sanctioneaza cu ****off , leavegame cu scoaterea banului dupa executarea comenzii sau chiar ban permanent in cazurile recidiviste. Sanctiunile pentru nerespectarea acestor indicatii incep de la suspend 5 zile in cazul necorespondentei sanctiunii , de la -1 in cazul executarii de comenzi ce implica distrugerea csului fara motiv corespunzator , de la -1 in cazul nescoaterii banului dupa executarea unei astfel de comenzi chiar si cu motiv intemeiat , si de la suspend 7 zile in cazul banului permanent daca jucatorul nu este recidivist.
3* In cazul in care un jucator are bug si este suspect se executa comanda amx_ban nume pe o perioada de exact 10 minute cu motivul " rr.pc.bug.rugam.reveniti". Sanctiunile pentru alte comenzi sau modificarea timpului de ban acordat incep de la avertisment verbal.


IV . Banuri permanente


1* Toate banurile permanente se dau pe STEAMID / IP. Pentru a bana un jucator folositi comanda amx_banip "nume" "0" "motiv" (nu sunt obligatorii "" ghilimelele) . În cazul în care respectivul a iesit de pe server folositi comanda amx_addban nick "STEAMID SAU IP" 0 motiv. (STEAMID-ul, trebuie sa fie neaparat între "" , în amândoua cazurile ) Pentru a afla STEAMID-ul folositi comanda in consola amx_last daca a iesit de pe server ).
2* Toate banurile permanente se dau cu dovada(demo sau poza)(obligatoriu). Toti adminii vor posta dovezile ban-urilor date in categoria proprie de BanList, in cazul unei cereri unban/recla*****. Sanctiunile incep de la -1 in caz de reclamatie ori cerere unban si nu aveti dovada.
3* Nu dati ban pe clasa de ip. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu REMOVE.
4* Se sanctioneaza jucatorii cu ban permanent
- pentru folosirea codurlor de orice tip.
- daca fac reclama unui alt server cu ip (in special servere romanesti)/site/forum in cazul in care se afla spectator in rest cei care au bind pe tasta vor primii gag (vezi III/2*).
- daca a fost banat in trecut si sunteti siguri ca este acelasi jucator.
- daca jucatorii folosesc skinuri ce pot fii asemanate cu coduri (exceptie fac skinurile ESL)
- injurii grave la adresa Staff-ului si serverului SUD.
5* Fiecare admin are obligaţia de a aplica comanda de ban doar dacă dovada îi aparţine. Este înterzis cererea de ban altui admin (excepţie face gradul de Sergent). Sanctiunile incep de la -1 grad pentru adminul care a executat comanda. 


V .Nickname & amx_say.


1* Este interzis sa jucati cu alt nume decat cel care ati trimis e-mail pentru inregistrarea adminului. Sunt acceptate doar nick-urile unde identitatea voastra poate fii recunoscuta cu usurinta de catre ceilalti admini.Sanctiunile in astfel de cazuri incep de la suspend de 5 zile.
2*Este interzis ca adminii sa foloseasca amx_say/csay/tsay in interes propriu! Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
3*Comanda amx_say se foloseste de maxim 3 ori consecutiv cu exceptia ID-ului de Y!Mess pentru poze. Va recomandam sa folositi amx_psay nick-ul respectivului jucator.


VI.Date login (Nume admin si parola)


1* Este interzisa instrainarea datelor de acces altor persoane, respectiv nick/pass - steam. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu REMOVE.
2* Este interzisa instrainarea cfg-ului vostru altor persoane, nu inaintea de a verifica/elimina in prealabil orice linie de setinfo _ din acesta. Poate contine datele voastre de acces.
3* Schimbarea nick-ului sau a parolei se face prin postarea la sectiunea Schimbare Nick, aflat la "Discutii libere". 
4* In cazul in care v-ati uitat datele de login si nu mai aveti e-mailul de inregistrare al adminului, solicitati retrimiterea lor unui Owner.
5* Ownerii / Co-ownerii cu acces FTP au interdictie de a divulga datele personale de login sau parole server/forum altui admin indiferent de gradul acestuia sau unor terte persoane, acestea fiind trimise in exclusivitate prin e-mail persoanelor de drept. Incalcarea regulii se sanctioneaza cu REMOVE.


VII. Activitatea adminilor


1* Adminii au datoria sa aiba cont pe forum si sa fie activi
2* Adminii au datoria sa fie activi ca admin pe server 
3* Adminii au datoria de a se informa referitor la conditiile serverului (regulament, pluginuri, instiintari). Dezinformarea din culpa adminilor se suporta pe propria raspundere.
4* Adminii au obligatia de a prealua pozele pe messenger/skype, insa in cazul in care playerul nu are messenger/skype, pozele vor fi puse pe forum, la cereri unban. Sanctiunile incep de la avertisment verbal.

VIII. Alte dispozitii


1* NU abuzati de admin. Incalcarea regulii se sanctioneaza conform sistemului de sanctiuni.
2* Adminii trebuie sa fie impartiali si sa pastreze un joc cat mai liber si placut. Sanctiunile pentru favorizare incep de la -1 grad.
3* Trebuie sa fiti un exemplu pentru ceilalti jucatori.
4*Sunt interzise atacurile de orice natura intre admini.Nu va faceti singuri dreptate, prezentati dovezi ownerului de grupa. Incalcarea regulii se sanctioneaza incepand de la -1 grad.
4*Folosirea comenzilor intre voi, adminii, este strict interzisa. Incalcarea regulii se sanctioneaza incepand de la -2.
8* Sunt de acord sa citesc cel putin 1 data pe zi forumul.
9* FELICITARI! Ai avut buna initiativa de a citi regulamentul si esti la un pas de a deveni admin.
10* Nu se dau kickuri specatorilor in intervalul orar 23-14. Sanctiunile incep de la -1 grad.
11* In intervalul 23-14 nu se da kick la boti, indiferent de numarul de jucatori existenti pe server. Sanctiunile incep de la avertisment oficial.

IX. Drepturi


1* Adminii au dreptul la informare.
2* Adminii au intaietate la rezolvarea problemelor legate de server / acces.
3* Adminii au dreptul la libera exprimare.
4* Adminii au dreptul la libera alegere.
5* Adminii au dreptul sa ia decizii pentru mentinerea ordinii si disciplinei.
6* Adminii au intaietate in exprimarea unor sugestii recla*****.
7* Adminii au intaietate in rezolvarea problemelor in domenii precum tehnic / IT / amxmodx .


X. Obligatii


1* Daca un jucator va sesizeaza sa va uitati pe cineva deoarece pretinde ca are coduri,aveti obligatia sa o faceti.Sanctiunile incep de la avertisment verbal.
2* Respectati-va colegii si playerii de pe server (asa faci reclama buna serverului)
3* In cazul in care ai o problema si lipsesti de pe server o perioada mai mare de 5/6 zile,anunti pe forum la sectiunea "Discutii libere ->"Absente/Retrageri" altfel veti fi sanctionati daca nu aduceti la cunostinta.
4* Urmati sfaturile/indicatiile adminilor mai mari in grad. Neintegrarea in Staff-ul SUD duce spre revocarea accesului.
5* Mentinerea unui atmosfere cat mai placute pe server si un joc corect. 
6*Decizia ownerilor este finala si irevocabila, orice comentarii mai mult sau mai putin pertinente pot duce (in functie de gravitatea lor) la suspendare adminului si in ultima faza chiar banarea respectivului ! Incalcarea regulii se sanctioneaza in functie de sistemul de sanctiuni.
7* Sunteti obligati sa raspundeti cererilor de unban / recla***** aduse pe forum, in termen maxim de 48 h. Incalcarea regulii se sanctioneaza incepand cu un avertisment verbal.
8* Adminii cu grad mai mare sau adminii mai vechi au obligatia de a ajuta adminul nou si de a-i explica ce are de facut daca acesta are unele probleme. Nu sariti pe el si nu criticati pentru ca nimeni nu se naste invatat.
9*Adminii nu au voie sa mai ceara explicatii pentru comenzile folosite de colegi sub nici o forma si in nici un caz gradelor "Co-Owneri/Owneri" - Veniti cu dovezile la Ownerul de grupa sau pe forum in caz de probleme cu orice admin. Sanctiunile incep de la avertisment oficial.
10*Daca suspectati un admin de cod, nu provocati discutii in mod direct sau indirect pe server/forum si nu executati comenzi asupra lui. Sunteti obligati sa aduceti o dovada clara impotriva adminului respectiv, (demo/poze) Acestea postate in prealabil la sectiunea Admins Only pentru a fi analizate.


1. Indiferenta sub orice forma manifestata fata de activitatea obligatorie de admin se sanctioneaza incepand de la avertisment verbal pana la REMOVE.
2.In cazul in care un owner intra pe server si sesizeaza jucatori codati si admini online care se joaca efectiv neavand interesul de a curata serverul , toti cei prezenti pe server sunt sanctionati cu - 1 grad pentru un astfel de lucru inadmisibil.
3. In cazul in care un owner / co-owner solicita ajutor in verificarea playerilor sau da directive adminilor pe server care sunt legate de activitatea si conduita lor iar acestia nu le respecta igorandu-le sau contestandu-le , sanctiunile incep sa curga de la avertisment oficial in cazul in care nu se incadreaza la alta sanctiune din sistemul de sanctiuni.
4. Regulamentul prezent se completeaza cu celelalte 2 forme ale sale (Regulament forum / Regulament Jucatori ) si cu regulile generale ori speciale specifice sistemului de grupe ori grupei specifice din care faceti parte. 
5. Regulamentul este valabil pentru absolut toata lumea , fara exceptie.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

IPS Skin designed by HaLoGeK
×